Bolbro Badminton - Seniorafdelingen

Seniorafdelingen er delt op i to træningstrupper: 1.-2.-holds truppen og Øvrige hold truppen, så der er altid et passende hold til dig. Vi har desuden kamphold i Danmarksserien, så vel som Serie 1 og DGI. 
 
Mandag er Mathias Andersen ansvarlig for øvrige hold truppen, mens at Camilla Martens varetager 1. -2. holds truppen. Onsdag er Jakob Cartey ansvarlig for 1. - 2. holds truppen, mens Frederik Højrup varetager Øvrige hold truppen. I træningerne indgår flere elementer og grader af øvelser, hvori både fysisk træner med fjerbold og kampe er en del af programmet. Samtidig spiller kammeratskabet og det sociale liv også en stor del i klubben, og Bolbro fester må siges at være noget for sig. Vi holder flere arrangementer i løbet af året såsom fællesspisninger, julefrokoster, opstarts-weekend, seniorstævner, klubmesterskaber, festivaler og sommertræning. 
 
Spillere i klubben kommer fra hele Odense og med forskellig baggrund. Fælles er vi alle elsker at lege med en fjerbold. Hvis dette lyder som noget for dig som kom forbi hallen til en uforpligtende træning. Træningstiderne fremgår af skemaet længere nede på siden. Hvis du ikke har nogen erfaring med badminton kan du også læse mere om vores nye motionisthold . Dette hold er for dig der måske ikke er i kampform rent badmintonmæssigt, men gerne vil lære, lege og få sved på banen til badminton. 
 

Træningstider

    
 Hold: Ugedag: Spilletid: Træningssted:Træner: 
 1 & 2 holdet  Mandag20.00 - 22.00 Bolbro HallenCamilla Martens
  Onsdag18.00 - 20.00 Bolbro Hallen Jakob Cartey
     
 Øvrige hold Mandag18.00 - 20.00 Bolbro Hallen Mathias Andersen
  Onsdag20:00 - 22.00 Bolbro HallenFrederik Højrup