Motionistbadminton i Bolbro - for unge og voksne nybegyndere 

Se vores flyer her: /cms/clubbolbrobadminton/ClubImages/Motionisthold.pdf eller læs med nedenunder

Koncept:

Bolbro vil i år som noget helt nyt opstarte et motionisthold for unge og voksne. Dette er et hold til dig, som godt kunne tænke dig at prøve kræfter med badminton, men ikke har kunne finde et hold at starte op på. Vi ønsker, at give dig mulighed for at starte med andre på dit niveau. Holdet er for begyndere og let øvede, så der stilles ikke andre krav til dig, end at du selv har en ketsjer og et par indendørssko. 
 
Der vil være træning en gang om ugen i 1½ time. Træningen kommer til at være en blandning af leg med ketsjer, en masse kampe, lidt teknik og undervisning i spillets regler. Bolbros turneringspillere vil stå for træningen to og to, så I får den bedst mulige oplevelse hver gang. Trænerne kommer til at skifte fra gang til gang således, at I får en varieret træning, der vil dog altid være en fra forrige træning, så der er styr på, hvad forrige træning bød på. 
 
Holdet starter op i oktober måned, hvor man måneden ud kan afprøve holdet, for at se om det er noget for en, inden man skal melde sig til. Der vil være mulighed for at melde sig til under hele prøveperioden. Holdets pladser bliver fuldt op efter først-til-mølle.  
 
 
Priser:  
 
For en sæson på motionistholdet: 1.400 kr inklusiv bolde. - I ÅR KAN DU SPILLE RESTEN AF SÆSONEN FOR 1000 kr.
Betalingen er delt over to gange.  
 

Træningstider:

Træningen kommer til at ligge onsdag aften 18.30-20.00
 
Første træning er 4. oktober 2017
  
 
Adresse og indgang:  
 
Træningen foregår i Bolbro Boblen på Falen 95, Odense C, lige ved sygehuset. Man kan komme ind bag ved klubhuset eller ved at gå gennem klubhuset. 
 

Kontaktperson: 

Hvis du ønsker at høre mere, eller vil skrives på venteliste til holdet, så kontakt:
Anne Ernst - holdansvarlig 
a.ernst222@hotmail.com