Motionistbadminton i Bolbro - for unge og voksne nybegyndere 


 
 

Koncept:

Bolbro vil i år som noget helt nyt opstarte et motionisthold for unge og voksne. Dette er et hold til dig, som godt kunne tænke dig at prøve kræfter med badminton, men ikke har kunne finde et hold at starte op på. Vi ønsker, at give dig mulighed for at starte med andre på dit niveau. Holdet er for begyndere og let øvede, så der stilles ikke andre krav til dig, end at du selv har en ketsjer og et par indendørssko. 
 
Der vil være træning en gang om ugen i 2 timer. Træningen kommer til at være en blandning af leg med ketsjer, en masse kampe, lidt teknik og undervisning i spillets regler. Bolbros turneringspillere vil stå for træningen to og to, så I får den bedst mulige oplevelse hver gang. Trænerne kommer til at skifte fra gang til gang således, at I får en varieret træning, der vil dog altid være en fra forrige træning, så der er styr på, hvad forrige træning bød på. 
 
Holdet starter op i september måned og kører til og med april. Holdets pladser bliver fuldt op efter først-til-mølle.  
 
 
Priser:  
 
For en sæson på motionistholdet: 1000 kr inklusiv bolde, betalingen er delt op i to gange 500 kr opkrævet hhv. september og februar. 
 

Træningstider:

Træningen ligger torsdag aften fra 18:00-20:00. 
 
Første træning er 6. September
  
 
Adresse og indgang:  
 
Træningen foregår i Bolbro Boblen på Falen 95, Odense C, lige ved sygehuset. Man kan komme ind bag ved klubhuset eller ved at gå gennem klubhuset. 
 

Kontaktperson: 

Hvis du ønsker at høre mere, eller vil skrives på venteliste til holdet, så kontakt:
Lisa Baungaard på lisabaungaard@gmail.com