Bolbro Badminton - Ungdomsafdelingen

Ungdomsafdelingens mål er at give børn og unge mellem 6 og 18 år i Odense og omegn, de bedste muligheder for at udvikle deres interesse for at spille badminton.

Ungdomsafdelingen bygger sit fundament på bredden, men giver samtidig plads til udvikling af de bedste spillere. Vi tilrettelægger træningen med udgangspunkt i det enkelte barns niveau og lyst til at spille badminton. Kammeratskab er også en vigtig faktor som opbygges og styrkes ved det sammenhold og den holdfølelse, der opstår børnene imellem både under træningen, ved diverse holdkampe og stævner, samt andre arrangementer i klubben.

Mandag træner Jesper Nygaard øvede ungdom, onsdag og fredag træner Tine Pedersen øvede ungdom og nybegynder holdet. Både Jesper og Tine er erfarne badmintonspillere som har spillet i mange år og som spiller aktivt på seniortræningen.

Sæsonen er startet, men har ikke kunne være med fra starten af sæsonen, så fortvivl ikke - der er altid plads til dig, så kom du et smut i hallen og spil badminton.

Træningstider

Alle træninger foregår i Bolbro hallen

Nybegyndere/let øvede:
Onsdag: 16.00 - 17.15
Fredag: 15.30 - 16.45

Øvede:
Mandag: 16.00 - 18.00
Onsdag: 16.45 - 18.00
Fredag: 16.45 - 18:00

Kontingentsatser 2016/2017

Nybegynder (1x ugentligt):
 500 kr./halvår