Bolbro Badminton - Odenses bedste klub!

Velkommen til badminton i Bolbro - eller som vi også kaldes "BolBronx". Vi er Odenses bedste badminton klub. Selv om vi er placeret i Odense Vest, så kommer vores spillere fra hele Odense. Vores haller ligger tæt på ringvejen, så det er nemt at komme til hallerne, uanset hvor du kommer fra i Odense.
Vi er en aktiv badminton klub, hvor vores 1.-hold spiller i Danmarksserien og 2.-holdet spiller i Serie 1 i denne sæson. Derudover har vi også diverse hold i DGI.

Vi kan love dig, at vi vil gøre alt for, at du får en god oplevelse ved at spille i klubben.
Vores udgangspunkt er, at vi skal have et godt socialt samvær, og at der både skal være plads til bredden, eliten og motionsspilleren.
Det skal være sjovt at spille badminton - og det er det i Bolbro! Sammen må vi også meget gerne skabe nogle gode resultater. Derfor kan vi tilbyde dig en meget engageret kreds af gode ungdoms- & seniortrænere.
Klik dig videre ind på vores hjemmeside og se hvad vi kan tilbyde. Eller kom og kig forbi og få en evt. prøvetræning, vi er altid glade for nye spillere. Vi har plads til nye spillere på vores ungdomshold, både nybegyndere og øvede. Også i seniorafdelingen har vi plads til dig og vi vil glæde os til at tage imod holdturneringsspillere på flere niveauer og motionister, der mangler en bane at spille på.
  • Vælg Ungdom i menuen til venstre hvis du vil læse mere om Bolbro Badmintons ungdomsafdeling. Du er altid velkommen til at tage dit barn med forbi til en uforpligtende træning.
  • Vælg Seniorer i menuen til venstre hvis du vil læse mere om Bolbro Badmintons seniorafdeling. Dette er for dig der tidligere har spillet badminton eller som stadig spiller og har niveau til at spille Danmarksserie, Serie 1 eller DGI hold. Du er velkommen til at komme forbi til en uforpligtende træning!
  • Som noget nyt i år har vi oprettet et motionist hold, for dig som aldrig har spillet særlig meget badminton, men gerne vil lære, få sved på panden og indgå i et fedt sammenhold. Læs mere om dette HER eller under fanen "Motionisthold" i menuen til venstre.

OBS: Ønsker du at tilmelde dig et hold skal du først oprette en bruger. Følg guiden ved at vælge "Hjælp til oprettelse af profil på klubmodul" i menuen "Nyheder".

Vi glæder os til at se dig!

Denne side er drevet af Klubmodul.dk